Ohjelma yritettiin lopettaa kesken haastattelun miehen sanomisten jälkeen

Music

Written by:

-Keskiarvo on laskettu viimeisen neljän viikon ajalta.

-(Yle uutiset) – Suomalainen rockmusiikki Sipe Santapukki tunnetaan räikeästi suoraviivaisesta puheestaan, ja hänelle ei ole haittaa olla rehellinen

The Voice of Finlandia juontaa Heikki Paasonen. NELONEN
Torstain suosituimmasta ohjelmasta ei ole epäilystäkään – ainakaan, mikäli MM-hiihtoja ei oteta huomioon. Kyseessä on The Voice of Finland, eli TVOF.

Katsojakisassa laulukilpailu on selvä voittaja. Sitä seuraa esityspäivänään keskimäärin 653 000 silmäparia. Puoli seitsemän (607 250) jää jälkeen vajaalla ja Salatut elämät (596 500) reilulla 50 000:lla.

Keskiarvo on laskettu viimeisen neljän viikon ajalta.

Reiluuden nimissä mainittakoon, että urheilun saralla yksittäiset kilpailut keräävät tällä hetkellä hyvinkin yhtä huimia lukuja. Tv:n katselua Suomessa mittaavan Finnpanelin tuoreimmat tilastoidut numerot ovat viime viikolta. Tuolloin, torstaina, sprinttifinaalilla oli 580 000 ja sprintin karsinnoilla 512 000 katsojaa.

Mutta siinä missä hiihdot päättyvät tänä sunnuntaina, jatkuu TVOF pitkälle kevääseen.

Tänään mittelössä siirrytään uuteen vaiheeseen. Kaksintaisteluissa kukin tähtivalmentaja asettaa kaksi oman joukkueensa jäsentä vastakkain. Vain toinen heistä jatkaa varmuudella mukana. Toisen kisa katkeaa, jos yksikään muista valmentajista ei kaappaa tätä omaan tiimiinsä.

-Uutisankkuri Matti Rönkä jäi epäuskoiseksi, kun Santapukki otti esiin puhelimensa ja näytti katsojille kuinka

Kaapata saa periaatteessa vaikka kuinka monta kertaa, mutta joukkueen päämäärän on pysyttävä aisoissa. Jos kaapattujen sohvalla ei ole enää tilaa, mutta valmentaja haluaa silti vielä pelastaa jonkun, voivat aiemmin kaapatut sittenkin joutua kotimatkalle. Valmentajan on tässä tilanteessa hyvästeltävä yksi heistä. Uutisankkuri Matti Rönkä jäi epäuskoiseksi, kun Santapukki otti esiin puhelimensa ja näytti katsojille kuinka.

Tämän illan jaksossa ruutuun saadaan apuvalmentajat. Anna Puuta tuomaroinnissa auttaa Ilta, Redramaa Isac Elliot, Toni Wirtasta Sipe Santapukki ja aiemmin tässä kuussa edesmennyttä Olli Lindholmia Ida Paul.

Kaksintaistelu- ja vielä seuraavan Knock Out -vaiheenkin jaksot on kuvattu etukäteen. Suoriin lähetyksiin siirrytään huhtikuussa. Finaali käydään 26. huhtikuuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *